top of page

persones al servei de persones

CKYEL es va constituir com una empresa familiar a Almenar (Lleida) l'any 1975 com un taller de reparació de vehicles. A partir de 1990 comencem a muntar els nostres primers Centres de Rentat d'alta pressió. Des del primer moment hem combinat la fabricació, disseny i muntatge de Centres de Rentat d'alta pressió amb l'explotació d'aquests. Per tant coneixem el que fabriquem.

Els Centres de Rentat CKYEL conten amb la tecnologia més avançada i, al mateix temps, són de senzilla operació, el que permet a qualsevol persona operar-los sense la necessitat de cap tipus de coneixement tècnic.

CKYEL té més de 20 anys d'experiència en el sector. Això, i el llarg estudi i treball en el sector, ens ha portat a crear uns Centres de Rentat amb el mínim cost de manteniment i la millor qualitat en el rentat. CKYEL els ofereix un sistema innovador de rentat que els diferencia de la competència amb quatre programes únics i innovadors en el sistema de rentat.

 

Muntem Centres de Rentat d'alta pressió clau en mà, així com en règim de franquícia. El nostre servei tècnic realitza tasques de manteniment i reparació, i ens encarreguem del subministrament de peces i consumibles d'ús habitual en aquestes instal·lacions.

 

bottom of page